Aktualitások

Tájékoztatom, hogy az Országos Oltási Munkacsoport az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel úgy döntött, hogy januárban több oltási akciót is szervez. Januárban minden csütörtök és péntek délután, és szombaton lesz oltási akció a kórházi oltópontokon és járásközponti szakrendelőkben.

Ekkor előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet menni akár az első, akár az elmaradt második vagy a megerősítő harmadik oltásra is.

Oltási akció a kórházi és járásközponti oltópontokon:

2022. január 6-7. (csütörtök-péntek) 14-18 óra között,

2022. január 8. (szombat) 10-18 óra között,

2022. január 13-14. (csütörtök-péntek) 14-18 óra között

2022. január 15. (szombat) 10-18 óra között,

2022. január 20-21. (csütörtök-péntek) 14-18 óra között,

2022. január 22. (szombat) 10-18 óra között,

2022. január 27-28. (csütörtök-péntek) 14-18 óra között.

2022. január 29. (szombat) 10-18 óra között,

 

Tisztelt Betegeink!

Ezúton tájékoztatom önöket, hogy 2021 dec 29-től 2021 január 12-ig szabadságon vagyunk. Helyettes orvos Dr. Spankovics Károly és asszisztense. Recept íratástra ebben az időszakban csak telefonon keresztül vagy személyesen van lehetőség.

Szép , egészségben gazdag ünnepeket kívánunk, tisztelettel: dr. Sarkadi Ágnes és Szabó Szilvia

 

 

Tisztelt Pácienseink!

Megérkezett az influenza oltás krónikus betegek, és a 65 évnél idősebb páciensek számára. November 2-tól tudják felvenni az oltást a háziorvosi rendelőben kedden és csütörtök délelőtt és szerda délután rendelési időben. Hétfőn influenza oltás felvételére nincs lehetőség. Pénteken csak azok számára tudjuk biztosítani, akik egyben a Covid 3. oltást is nálunk veszik fel. Tekintettel arra, hogy a Covid 19 3. oltás oltóponton is felvehető, tisztelettel kérek mindenkit, hogy a járvány beindulása miatt ott vegyék fel, annak érdekében, hogy a növekvő esetszámot mutató felsőlégúti panaszos betegeket is el tudjuk látni. Kivételt képeznek azok a páciensek, akik egyben influenza oltást is szeretnének kapni, vagy nem megoldható az oltópontra történő regisztráció.

A gördülékeny és biztonságos betegellátás érdekében kérem törekedjenek az időpont foglalásra, amit a honlapon keresztül, vagy telefonon keresztül tudnak megtenni. A recepteket lehetőség szerint emailen kérjék, amennyiben ezek állandó gyógyszerek.

Jogosítvány alkalmassági vizsgálatot kizárólag időpontra érkező betegeknek tudunk végezni.

Kelt: 2021-10-20.

Kedves Páciensek!

Ezúton szeretném tájékoztatni önöket, hogy lehetőség van arra, hogy szeptember 10-től kezdődően a háziorvosi rendelőben is felvegyék a 3. oltást, amennyiben nem sikerül oltópontra regisztrálni, vagy megnyugtatóbbnak érzik a háziorvosi rendelőt. Tekintettel az eddigi visszajelzésekre, igényekre elsősorban Pfizer oltóanyagot szeretnék rendelni. Oltások napja minden héten pénteken lesz, mivel a hétfői napon igényelhető oltóanyag a csütörtöki napon kerül kiszállításra. Emiatt kérem, hogy a 3. oltással kapcsolatos igényüket névvel telefonszámmal együtt legkésőbb minden héten pénteken 12h-ig jelezzék a dr. sarkadiagnes@gmail.com email címre. Válaszlevélben meg fogom írni az oltás pontos időpontját.

Igyekszem úgy beosztani, hogy mindenki időben megkapja az oltást, amennyiben szeretné. Tekintettel arra, hogy az eddigi mérések alapján a sinopharm oltásra adott immunválasz gyengébbnek tűnik, mint a többi oltástípusra kifejlődött válasz, javasolni szeretném, hogy a sinopharm oltásban részesültek mielőbb vegyék fel az oltást. Pánikra azonban semmi ok nem vagyunk késésben.

Tájékoztani szeretném még önöket arról, hogy aug 30-szept.4-ig technikai okokból nem rendelünk, ezt követően szabadságot, távollétet már nem tervezünk az évben. Sürgős esetben Spankovics doktor úrhoz és asszisztenséhez tudnak fordulni. Elektronikus recepteket tudunk feltölteni ezalatt az idő alatt is.

Tisztelettel: dr. Sarkadi Ágnes

Kelt: 2021-08-25.

Kedves Betegeink!

Szabadságon vagyunk 2021-08-09-től 08-19-ig. Dr. Spankovics Károly és asszisztense fog minket helyettesíteni sürgős esetben.

Email-en tudnak receptet igényelni a szabadságunk alatt is, de tekintettel hogy rendelés nem lesz, gyógyszerigénylésüket időben jelezzék.

Üdvözlettel: dr. Sarkadi Ágnes és Szabó Szilvia

Tisztelt Páciensek!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket a 3. oltással kapcsolatban.

A booster oltás elsősorban az idősek, krónikus betegségben szenvedők, elhízottak, immunológiai védekezés szempontjából gyengült személyek számára megfontolandó.

Az alapimmunizálás befejezése és a 3. oltás között minimum 4-6 hónap időintervallumot szükséges tartani.

Tudományos eredmények alapján a heterológ ( eddigiektől eltérő) oltási sorozat alkalmazása erőteljesebb immunválaszt vált ki.

A harmadik oltás kiválasztásánál eddigiektől eltérő és azonos oltás is alkalmazható.

Egyelőre augusztus 2-től interneten keresztül oltópontra tudnak regisztrálni, hogy felvegyék a harmadik oltást.

Amennyiben ez nem lehetséges, kérem jelezzék felénk, a drsarkadiagnes@gmail.com email címre. Ebben az esetben mindenképpen adjanak telefonos elérhetőséget is.

Tisztelettel: dr. Sarkadi Ágnes

Kelt: 2021-07-29

Kedves Pácienseink!

Tájékoztatni szeretném önöket, hogy 2021 július 19-től elindul a 22. kerületben a lakossági covid antitest szűrővizsgálat. Bejelentkezni a a 20 – 224-62-32 telefonszámon lehetséges munkanapokon 10 és 16h között. A vérvétel a szakrendelőben történik.

Tisztelt Páciensek!

Ezúton tájékoztatom önöket, hogy Honti Krisztina körzeti nővér úgy döntött, hogy munkáját máshol folytatja, helyette 2021június elsejétől Szabó Szilvia segíti munkámat , aki kórházi (cardiológiai) és 16 éves körzeti nővér tapasztalattal rendelkezik. Kérem fogadják őt szeretettel.

Tájékoztatni szeretném önöket továbbá, hogy 2021 június 21-július 2-ig szabadságon leszünk. Helyettes orvos: dr. Spankovics Károly lesz. A helyettesítés alatt az online bejelentkezés szünetel, viszont receptíratás emailen lehetséges lesz.

Elérhető telefonszámok:
Rendelő: 06-1-229-1777/149 mellék.
Mobil: 0630-535-2826.

Kelt: 2021-06-12